Radboud Nijmegen

Radboudumc Nijmegen

Afdeling Informatie Management (ICT)

Afdeling Informatie Management (ICT)

De afdeling is verantwoordelijk voor het omvangrijke ICT investeringen en exploitatie projecten portefeuille binnen het Radboudumc.

De implementatie

Voor de afdeling IM hebben we een nieuwe generieke module voor ICT projecten ontwikkeld. Vervolgens zijn we met SOAP service en nieuwe query’s aan de slag gegaan voor het tonen van realtime projectendetails van alle ICT investerings- en exploitatieprojecten. Na de opbouw van de work-breakdown-structure (wbs) en een ruime data-analyse van bronsystemen en datawarehouse, zijn alle rapportages specifiek voor ICT projecten verder ingericht. 

Hoe dit heeft geholpen

Door het ontwikkelen en implementeren van een aparte ICT module met specifieke tabellen is een grote stap gezet naar inzicht in de actieve investerings- en exploitatieprojecten. Met de SOAP service koppelingen worden dagelijks de financiële projectresultaten bijgewerkt.  Hiermee is voor de ICT afdeling de basis gelegd voor verdere ontwikkeling en het aanscherpen van de projectmanagement processen. 

De klant aan het woord

Naast een prettige samenwerking met DomusSoft hebben we dankzij Projectbeheer applicatie en de koppelingen met datawarehouse dagelijks efficiënt inzicht in de financiële projectresultaten.
Radboud Nijmegen
Afdeling Informatie Management (ICT)