Portfolio en Projectmanagement Software

Met DomusSoft moderne portfolio en projectmanagement software voegt u Project Intelligentie (PI) toe en realiseert u een optimale project- en procesbeheersing van uw projecten portefeuille.

U krijgt intuïtieve software voor informatievoorziening, sturing en control. We kunnen de software  naar wens van iedere relatie inrichten en geschikt maken voor  elk project en of investering type zoals (ver)nieuwbouw, onderhoud, facilitaire, programma’s, ICT projecten, lopende en toekomstige investeringen.  

We importeren voor u de  project- en investeringsdetails uit de diverse bronsystemen of we maken volledig geautomatiseerde koppelingen. Meer weten over de mogelijkheden van importeren en onze aanpak neem contact met ons op.

We bieden naast onze jarenlange praktische ervaring en kennis  van ICT en portfolio en projectmanagement ook het praktisch optimaliseren van werkprocessen. U krijgt een oplossing voor elke portfolio en projectorganisatie met onder andere geïntegreerde:

DomusSoft moderne portfolio projectmanagement software gaat voor informatievoorziening en sturing verder waar de projectadministratie stopt. U krijgt een betere controle op de uitvoering van projecten, het realiseren van business case en programma’s op operationeel, tactisch en strategisch niveau!

moderne portfolio management software